Bosschelaan

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Halderberge - Bosschenhoofd
Actueel aanbod

€ 315.000,- tot € 560.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
132 - 180m2
Kaveloppervlak
140 - 451m2

Over dit project

Aan de rand van het West-Brabantse dorp Bosschenhoofd wordt door Van Wijnen het nieuwbouwplan Bosschelaan ontwikkeld. Het plan bestaat uit riante eengezinswoningen met ruime tuinen.

In Bosschenhoofd is het fijn wonen en leven. Met de natuur om de hoek maak je na het ontbijt een heerlijk ommetje. Het dorp ligt aan de A58, waardoor je binnen no-time in één van de grotere steden van West Brabant bent voor een uitstapje. Bosschenhoofd is gelegen in de natuur waardoor je voor een flinke fietstocht niet eerst de auto hoeft te pakken. Zo kun je genieten van de ruimte, de rust en het groen van Bosschenhoofd maar ook van de nabijgelegen stadse voorzieningen. Een uitstekend dorp om op te groeien en er te blijven wonen. Jouw dorp.

Neem een kijkje op onze website: www.bosschelaan.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Bosschelaan
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
18
Prijs
€ 315.000,- tot € 560.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning, Vrijstaand

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Halderberge.

Aanmelden