Groene Vaart fase 2

Inschrijving geopend. Ga naar de projectsite en schrijf je digitaal in!
Halderberge - Oudenbosch
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Kenmerken

Woonoppervlak
122 - 126m2
Kaveloppervlak
100 - 290m2
Aantal slaapkamer(s)
3

Over dit project

Waar vroeger de voetballers van Victoria’03 hun doelpunten maakten, kun jij nu je woondromen waarmaken. In het nieuwbouwproject Groene Vaart woon je in een sfeervolle wijk die de verbinding vormt tussen het gezellige Oudenbosch en de prachtige natuur. Groene Vaart grenst aan de bestaande wijken Albano en Pagnevaart.

In Groene Vaart geniet je van een rustige leefomgeving, met veel ruimte voor groen en water in de wijk. Aan de zuidkant van de wijk ligt een uitnodigend recreatiegebied, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of sporten. En als je nog meer natuur wilt ontdekken, kun je zo doorlopen naar het Pagnevaartbos (35 hectare), een prachtig natuurgebied waar je je ogen uitkijkt.

Voor iedereen is er plek
Groene Vaart is een veelzijdige woonwijk met een woning voor iedereen. Of je nu op zoek bent naar een ruime rij-, twee-onder-één-kap-, een vrijstaande- of een patiowoning: je vindt hier altijd jouw ideale thuis. In Groene Vaart woon je in een levendige en gezellige buurt, waar jong en oud zich thuis voelen. Je woont hier in harmonie met de omgeving, de natuur en de mensen.

Groene Vaart bestaat uit drie deelprojecten, die elk hun eigen karakter hebben. De eerste fase bestaat uit 22 schitterende woningen, welke inmiddels allemaal verkocht zijn en binnenkort in aanbouw. Fase twee gaat 4 juli in verkoop. Je kunt kiezen uit een twee-onder-één kap woning type Hazelaar of een comfortabele tussen- of hoekwoning type Meidoorn. Alle woningen zijn praktisch ingedeeld, ruim opgezet en hoogwaardig afgewerkt.

Tuinbiotoop
Groene Vaart is een uniek project waar je kunt genieten van een prachtige tuinbiotoop die je deelt met je buren en de natuur. Deze groene oase draagt bij aan de biodiversiteit, verkoeling, waterberging en sfeer in je woonomgeving. Je hebt je eigen tuin, maar bent ook eigenaar van een gemeenschappelijk groen gebied waar allerlei beestjes, vogels en insecten leven. Zo draag je bij aan een duurzame en natuurlijke leefstijl.

De tuinbiotoop is niet alleen mooi, maar ook slim. Het is een robuust infiltratiesysteem dat het regenwater in wadi’s* opvangt en langzaam in de bodem laat zakken. Zo voorkom je wateroverlast en verdroging, en help je het klimaat te beschermen.
In de woonwijk wordt door de gemeente geen hemelwaterriool aangelegd. In plaats hiervan wordt het regenwater van de daken afgevoerd naar de tuinbiotoop om deze te voeden. Zo wordt een gezonde en levendige waterkringloop in je eigen wijk gecreëerd. In het geval van een zware bui zal het overtollige water vanuit de tuinbiotoop wegvloeien richting de waterbuffers in het openbaargebied.

Groene Vaart is een bijzondere plek waar je kunt wonen in harmonie met de natuur. Je hebt alle comfort en privacy van een moderne woning, maar ook de voordelen van een groene en sociale omgeving. Groene Vaart is een plek waar je je thuis voelt, waar je kunt ontspannen, spelen, leren en ontmoeten. Groene Vaart is een plek waar je gelukkig wordt!

*Wadi is een afkorting voor ‘Water Afvoer Drainage en Infiltratie’. Dit is een verdiept gedeelte waarin water tijdelijk wordt opgevangen, waarna het infiltreert in de bodem. Een wadi helpt om wateroverlast te voorkomen, draagt bij aan de biodiversiteit en het tegengaan van verdroging.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Groene Vaart fase 2
Start verkoop
04-07-2024
Start verhuur
04-07-2024
Woningen
20 van 20 beschikbaar
Type woningen
2-onder-1-kap, Hoekwoning, Tussenwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Halderberge.

Aanmelden